Om alt muligt

Uddannelse som coach

For 5 år siden mistede jeg fuldstændigt min indre balance. Jeg kom ud i et forløb, hvor jeg blev stresset og deprimeret. Heldigvis havde jeg nogle gode og kærlige mennesker i min omgangskreds, som sørgede for, at jeg fik hjælp. Jeg kom i et længere behandlingsforløb. Det var slet ikke så nemt, som der er at skrive om det i dag. Det var rent ud sagt hårdt arbejde. Psykisk hårdt. Jeg måtte erkende mange ting om mig selv, som jeg ikke bryder mig om. Jeg måtte finde en måde at lægge mit liv om på.
Men jeg kom igennem forløbet – også selvom jeg virkeligt mange gange var ved at springe fra.

Alt er bedre nu

I dag har jeg det godt. Jeg har foretaget nogle store ændringer i mit liv. Der er mange mennesker, der ikke vil kunne genkende mig i dag. Måske er det skidt. Måske er det godt. Selv er jeg lidt ked af at have mistet mange bekendte. Men jeg tænker også, at en del af det, der førte til, at jeg kom ud i stress og depression, måske var, fordi jeg omgik de forkerte mennesker.

Er selv blevet stresscoach

Jeg valgte at fokusere på mig selv og mit psykiske velvære. Jeg valgte at lave et totalt karriereskift. Og det har jeg gjort. Jeg fandt ud af, at jeg ikke skal være ’asset manager’ for rige mennesker. Jeg skulle være behandler for mennesker, der har det godt. Så jeg tog en stresscoach uddannelse hos https://lifeconsulting.dk/stresscoach-uddannelse og blev coach. Det har været en stor omvæltning i mit liv. Jeg er glad for at have skiftet spor og ved, at jeg har hjulpet mange mennesker, siden jeg åbnede min egen klinik.

Mit næste mål er at udvide mine kompetencer inden for coaching. Jeg vil gerne læse psykologi og måske arbejde med mennesker, der er psykisk syge. Det giver mening for mig at hjælpe mennesker. Ikke at investere andre menneskers penge.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *