Helse

Massage

Fræk massage leg… Et lak/latex lagen, en flaske Eros og så er den aften reddet! Læg lagnet på sengen. Tænd en masse stearinlys. Gå i bad, måske sammen. Når I kommer tilbage til soveværelset igen er rummet varmet op af varmen fra stearinlysene. Sæt da noget blid musik på anlægget og begynd på lækker intim massage hos en dygtig massør: Novaindex massageoversigt.

Giv hinanden en blid sensuel massage over hele kroppen ala Tantra eller Kama Sutra. Tag gerne lang tid om det. Elsk blidt på lagnet, som nu også er smurt godt ind. Det kræver at det er blid elskov. I kender måske følelsen af at elske i vand, den måde hvor på jeres kroppe glider mod hinanden, den er dejlig.

Ulempen ved at elske i vand er at kvindens skede nemt tørrer ud. I får også en glidende fornemmelse på lak lagnet som gør det oplagt at elske blidt. Det bliver bare meget mere sensuelt og hun bliver ved med at være våd.

Lagnet kan efter en aftørring vaskes i vaskemaskinen ved 30 grader. Tør det rene våde legen efter med et rent viskestykke så der ikke kommer kalkpletter på.

Rengøring af sexlegetøj

Hvis I benytter jer af sexlegetøj, som de populære sexmaskiner, er det meget vigtigt at rengøre det. Vask ligeledes altid produkterne inden du bruger dem første gang og vask dem altid efter brug. De fleste kvinder skal som regel ud at tisse efter en orgasme, så tag legetøjet med der og vask det med det samme.

Brug lunkent vand og intimsæbe (DivaWash) eller sæbe uden parfume. Dup legetøjet tørt med et håndklæde og lad det lufttørre. Pas på der ikke kommer vand ind til batteridelen. Ca. hver 3 gang sprittes legetøjet af med Special Cleaner så er du sikker på, at alle evt. bakterier er væk.

Gnub ikke på Nature Skin produkter. Cyberskin og Nature Skin materialer skal klemmes tørre og lufttørres inden der påføres talkum. Gør du dette forlænger du produktets levetid.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *