Økonomi

Landbrugsmaskiner til salg

Landbruget er hårdt spændt for – det ved de fleste. Derfor er der også gode grunde til at være så effektiv som muligt, når der skal indkøbes driftudstyr og landbrugsmaskiner – det giver god mening. Og det er bestemt ofte en god ide at afsøge markedet for brugte maskiner, for krisen i landbruget i hele Europa gør, at der ganske jævnligt er virkeligt gode landbrugsmaskiner, der er lidt brugte og MEGET billige. Og nu er det heldigvis blevet enkelt at afsøge ikke blot det danske marked – men hele Europa. Det skal jeg fortælle dig lidt om her.

Næsten 2000 brugte traktorer til salg

Vi i agrosektoren ved, at det gælder om at være vakse ved havelågen, når der er gode tilbud på de maskiner – herunder traktorer – vi har brug for. Og når man nu kan kigge på hele det europæiske marked i stedet for bare det danske, bliver mulighederne jo mangefold større, ikke?

På den helt igennem geniale hjemmeside med nye og brugte lastbiler og erhvervskøretøjer, maskiner m.m. med adressen https://www.truck1-dk.com/ er det gjort nemt. Og nu kommer det bedste: det er gratis for os at bruge!

Og så er det langt fra kun traktorer. Om du skal bruge en traktor, en lastbil, en bus, en rendegraver eller måske en høvender, er udvalget enormt. Lige præcis høvendere er der is krivende stund over 450 til salg af – så er det bare om at vælge og give et bud.

Prøv at se her, hvor nemt det er at byde og/eller kontakte sælger:

2017-06-08_21-08-00

Man kan byde sin egen pris, man kan ringe til sælger og man kan endda beregne, hvad det vil koste at få maskinen leveret til sin adresse i Danmark – eller hvor man nu vil have den leveret. Det er simpelthen genialt!

Alt på hjul og mere til

Da jeg gennemgik hjemmesiden, fandt jeg ud af, at det faktisk ikke kun er store ting, hvor man kan gøre en god handel. Om det så er en campingvogn brugt, kan man finde de bedste tilbud i hele Europa. Og jeg skal lige hilse og sige, at der er penge at spare i forhold til at handle i Danmark!

Det er en stor gave til os, der er nødt til at se på økonomien – og hvem er ikke det?

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *