Piercinger på denne krop?
Om alt muligt

Er piercinger tarvelige?

Gennem de seneste to-tre år har jeg stædigt stået fast på, at min datter, Renate, ikke kunne få lov til at gå med piercinger, for selv synes jeg, at det ser billigt og nærmest tarveligt ud. Renate begyndte at plage mig om at få lov til at blive piercet allerede kort efter, at hun var blevet konfirmeret, men jeg afviste det meget bestemt.

Og det blev jeg ved indtil for ret nylig, selv om det kan være svært for en alenemor at holde fast i den slags principper. Men en dag, da Renate og jeg slentrede en tur på gågaden her i byen, fik hun i et udstillingsvindue øje på nogle piercing smykker, som hun insisterede på at vise mig.

Jeg blev overrasket over de smykker, for de var faktisk vældig flotte og forholdsvis diskrete. Smykkerne blev flankeret af et par fotografier af unge piger, som bar den type smykker henholdsvis i underlæben og i den ene næsefløj.

På stedet ændrede min holdning til piercing sig en hel del, for i hvert fald så pigerne på de to fotografier hverken billige eller tarvelige ud. I mit stille sind måtte jeg indrømme, at det pyntede på de to i forvejen kønne piger.

Renate er nu for længst fyldt 16, så jeg skal vel nok tillade lidt mere i forhold til hende, end jeg har gjort hidtil. Hun er i øvrigt en pige med ben i næsen, så jeg er egentlig ikke nervøs for, at hun skejer for meget ud med outreret påklædning eller udseende i det hele taget.

Så pigen blev lidt forbavset, da jeg spurgte hende, om hun mente, man selv kan fremstille nogle flotte piercing smykker. Sagen er nemlig, at Renate og jeg har en lille hobby med at fremstille vores egne smykker lavet efter mål – se mere her: http://www.beautybeads.dk/unika-smykker/.

Og det mente Renate bestemt sagtens, at man kan, hvis bare man køber de rigtige materialer. For eksempel skal man sikre sig, at den nål, der skal igennem hullet i huden, i hvert fald ikke indeholder nikkel eller andre skadelige metaller.

OK, sagde jeg, lad os gå hen til Frandsens, hvor vi plejer at købe en del af vores materialer til smykkefremstilling. Det gjorde vi, for vi skulle alligevel have nogle låse til et par armbånd, vi var i færd med at fremstille.

Det var fru Frandsen, der ekspederede os, og det var rart, for hun kender os og vores behov. Men hun blev også lidt overrasket, da vi begyndte at tale om piercinger, men heldigvis havde hun et pænt udvalg af materialer også til piercing smykker.

Hun viste os nogle nåle, og så anbefalede hun, at vi kunne bruge nogle perler med stort hul, så perlerne kan sættes direkte på den nål, der skal gennem huden, underlæben eller hvor piercingen nu skal sidde.

Renate var vildt begejstret, da jeg valgte at købe de nævnte materialer, og på vej hen mod parkeringspladsen, hvor vi havde bilen stående, gik vi forbi en guldsmed, så Renate kunne få lavet hul i den ene næsefløj til en piercing. Egentlig kan vi bedst lide at købe alt til piercing og smykker online hos http://www.beautybeads.dk/

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *