Elinette
Om alt muligt

Mit favoritmærke: Elinette

Når man arbejder på kontor i en højtstående stilling, forventes det naturligvis, at man er klædt på til lejligheden. Ligesom politibetjente bærer politiuniform, håndværkere bærer arbejdstøj, skal jeg naturligvis også bære en bestemt uniform – nemlig en, der passer til mit kontorjob. Det kan generelt være svært at leve op til den dresscode – jeg er meget opmærksom på, hvad jeg godt kan lide at have på, og hvad min stil egentlig er, men jeg har altid svært ved at vurdere, om jeg er for pæn i tøjet, eller om der gerne må gøres en smule mere ud af det.

Men jeg har efterhånden fundet min vej ud af min såkaldte ”tøjkrise” – jeg faldt nemlig over mærket Elinette, som jeg er gået hen og blevet rigtig glad for. Jeg kan sådan set beskrive, hvorfor jeg er meget glad for mærket, blot ved hjælp af deres motto – ”Eksklusivt, Elegant, Elinette”. Som det så fint er beskrevet, lægger folkene bag mærket meget vægt på, at tøjet er meget elegant, unikt og feminint. Selv om kontorarbejde ofte ses som en mandsdomineret verden, vil jeg stadig gerne fremstå så feminin som muligt. Derfor er jeg faldet for Elinette, som jeg ca. en gang om måneden shopper hos SKOTT.com, for at få udvidet min arbejdsgaderobe og få inspiration til, hvilket tøj jeg kunne tage på den kommende uge.

Udover det feminine ved Elinette, er jeg også meget forelsket i tøjets pasform. Dette gør, at tøjet både passer rigtig godt, samtidig med at det fremhæver de kvindelige former, og nedtoner ”problemområderne”. Og for at tøjet skal kunne have denne fantastiske pasform, skal det naturligvis være af det helt rigtige materiale. Hvis bare man kigger på tøjet, vil man med det samme opdage, hvor lækkert det er, og hvor god kvalitet materialerne er. Ikke nok med at jeg føler, at jeg ser godt ud i tøjet, så er det samtidig rigtig rart at have på, og på den måde skal jeg ikke gå på kompromis med hverken udseende eller komfort.

Jeg kan helt klart anbefale Elinette til alle, der ønsker en feminin fremtoning med tøj af den fineste kvalitet. Tøjet er naturligvis egnet til særlige dresscodes på arbejdspladsen, men hvis man blot ønsker tøj, der fremhæver de kvindelige former og nedtoner problemområderne, vil jeg helt klart anbefale Elinette. Med Elinette føler jeg mig både elegant og eksklusiv – og naturligvis rigtig godt tilpas!

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *