Mey
Om alt muligt

Blødt, varmt og dejligt basistøj fra Mey

I Danmark synes jeg altid, det er rigtig koldt og gråt – sommeren er altid kort og kold, mens vinteren er lang og uudholdelig. Begge årstider går man og fryser, og når man selv har let til kulde, er det ikke sjovt. Men min redning er nu kommet – hos skott.com faldt jeg en dag over mærket Mey, som er et tysk undertøjsmærke, og jeg må indrømme, at jeg var forelsket fra første øjekast!

Mey producerer nemlig ikke blot undertøj men også basistøj, som man nemt kan have indenunder en bluse.

For når man er en frossenpind som mig, har man behov for mange lag til at holde sig varm. Og Mey’s basistøj er rigtig skønt, blødt og varmt! Man kan rigtig mærke, at der er arbejdet meget på kvaliteten, for det er noget rigtig lækkert tøj! Det er både blødt, let og luftigt, samtidig med at det er godt og lunt på en kold vinterdag!

Jeg er faldet pladask for Mey, og jeg kunne forestille mig, at når jeg engang når overgangsalderen, vil jeg finde det rigtig dejligt, at tøjet er så luftigt og desuden lader huden ånde.

Jeg har prøvet utallige gange, at købe noget billigt undertøj lavet af kunststof, så man enten svedte på en ubehagelig måde, når man havde det varmt, og man hundefrøs, hver gang der var en smule koldt. Men med Mey er det et overstået kapitel! Undertøjet fra Mey lader altid huden ånde, og man har altid en meget behageligt temperatur på kroppen iført Mey.

Hos skott.com fås forskellige modeller af Mey – dem alle i enten sort eller hvid. Derfor er det meget praktisk, hvis man skal have hvidt tøj på, at man kan købe en hvid undertrøje, og omvendt hvis man hælder mere til de mørke og knapt så sarte farver, fås Mey’s udvalg af undertrøjer og basistøj naturligvis også i sort.

Mey er særligt egnet til folk, der har let til kulde, som jeg selv. Desuden er det også rigtig smart, at det både fås i sort og hvid, så der er noget for enhver smag samt til enhver lejlighed. Med Mey er det muligt at holde på varmen om vinteren, og om foråret og sommeren, er det muligt for huden at ånde, så man ikke får en masse grimme svedplamager, som vi alle sammen frygter rigtig meget for! Mey er bare helt fantastisk!

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *