Om alt muligt

Fjerne mosegrise

Ja, spørgsmålet er jo godt, da de ikke er så lette at fjerne som f.eks. muldvarpe og andre skadedyr som væggelus, møl eller myrer. Men først og fremmest er man nødt til at spørge sig selv. Hvad er mosegrise egentlig – og hvad spiser mosegrise ? Det er ikke fordi, at man skal forvente, at man kan overfodre dem. Man kan heller ikke så let få adgang til mosegrise gift. I dag er der restriktioner på de fleste midler mod skadedyr. Derfor er det logisk, at der også her findes meget få midler at gøre med. Bekæmpelse af mosegrise er der derfor mange, der lader professionelle skadedyrsbekæmpere med erfaring klare.

Det er ikke et nederlag, at lade andre bedrevidende klare problemer med mosegrise i haven, ligesom, der er mange der ringer efter den lokale skadedyrsbekæmpelse, når andre former for utøj skal fjernes. Der findes en langt række skadedyrsfirmaer i Danmark. Men kun de færreste er landsdækkende og kan komme hurtigt – uden ventetid. Derfor er det vigtigt, at man altid undersøger markedet nøje, når man har fået besøg af en mosegris.

Der findes en lang række historier om, hvordan nogle er blevet rådgivet og behandlet på en ikke hensigtsmæssig måde. Derfor er det vigtigste, at man altid sikrer sig et skadedyrsfirma, der giver garanti og naturligvis til fornuftige priser. Så selvom man har brug for hjælp i Århus eller København, så bør forudsætningerne være ens og attraktive for kunder. Der er mange der vælger et firma fra Horsens eller Vejle, da man altid kan stole på jyske håndværkere. Om det er opdragelse eller blot alm. sund fornuft, skal forfatteren her lade være usagt. Men i hvert fald kan der være rigtig mange penge at spare, hvis man fra starten vælger den rigtige løsning.

Husk det er ligeså vigtigt, at man hyrer nogle der har certifikat. Der dur i hvert fald ikke, at lade nogen arbejde på sin ejendom, der ikke er autoriseret. Det er ganske enkelt for risikabelt, hvis uheldet er ude. Men også ligeså meget fordi, at det kan være svært at få has på en mosegris, der ødelægger hele urtehaven eller spise alle ens blomsterløg. Det kan mange mennesker herhjemme nikke genkendende til..

Man bruger hele foråret på at gøre sin have til et pragteksemplar for naboer og familie, og så ender det hele med, at man i stedet for at nyde haven, skal man være på evig jagt. Det er ikke hensigten.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *