I mange mini-zoos kan man fodre dyrene
Om alt muligt

Et besøg i mini-zoo er populært hos danske børnefamilier

Det er blevet meget populært hos de danske børnefamilier at tage i mini-zoo. Er det også noget, som du overvejer at tage i sammen med børnene? I denne artikel vil vi kigge lidt nærmere på, hvad der kan være af fordele ved at hive børnene med en tur i en mini-zoo.

Fordele ved at gå i mini-zoo med børnene

Det kan være meget sjovt at gå i mini-zoo. Som forældre leder man næsten altid efter nogle ting, som man kan lave sammen med sine børn. Det kan være meget svært at finde på små eventyr, som man skal tage med børnene i weekender og lignende. At tage i mini-zoo kan netop være en rigtig god måde at tilbringe en halv-kedelig søndag på, så den ender med slet ikke at blive så kedelig alligevel.

Det er også blot rigtig godt for børnene, hvis de har muligheder for at interagere sammen med forskellige former for dyr. Hvis man ikke selv har muligheden for at have kat, kanin og meget andet derhjemme, så kan det være rart at give børnene den er oplevelse i en mini-zoo. Derudover har børnene naturligvis også mulighed for at møde andre former for dyr, når de er i en mini-zoo. De kan for eksempel få lov til at møde geder og mange lignende former for dyr, som man naturligvis ofte ikke har derhjemme i baghaven.

Gennem mødet med dyr kan børn lære rigtig meget om empati og hvordan man tager vare på et andet væsen. Det er også en rigtig god mulighed for at tage en snak om biologi og lignende sammen med børnene.

Tjek altid kundeanmeldelser inden i tager afsted

Hvis du gerne vil afsted til en mini-zoo sammen med børnene, så det først og fremmest vigtigt at i lige kigger kundeanmeldelserne igennem først. Der er ret mange mini-zoos rundt omkring i landet efterhånden. Men det er naturligvis langt fra alle af disse, som det er en god idé at hive børnene med til. Nogle steder kan man for eksempel forvente en ret dårlige kundeservice, hvilket ikke lige er sagen, når man gerne vil hygge sig på en kedelig søndag sammen med børnene.

Gennem anmeldelser om de enkelte steder kan i meget hurtigt danne jer et bedre indtryk af, hvad det er i går ind til. Her kan i blandt andet læse om, hvad andre forældre havde at sige om lige denne mini-zoo. Hvis der generelt er rigtig mange personer, som har skrevet godt om en bestemt mini-zoo, så er der også stor sandsynlighed for at i får en dejlig oplevelse imens i er afsted.

Vælg en mini-zoo hvor i kan røre dyrene

Derudover kan det være en god ide lige at gennemtjekke denne mini-zoo ekstra meget. Det kan for eksempel være meget rart lige at undersøge, hvorvidt børnene egentlig har mulighed for at røre dyrene og direkte interagere med dem.

I nogle mini-zoos kan børnene nemlig kun få lov til at kigge på dyrene uden at interagere med dem. Og børnene vil naturligvis have en meget bedre oplevelse hvis de har mulighed for at snakke direkte med dyrene.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *