Om alt muligt

Tøj fra danske GABBA

Står du og mangler en ny overdel – og kan du godt lide mærket GABBA? Så er hjælpen kommet, for i dette indlæg kommer vi med tre eksempler på fede overdele fra GABBA. GABBA er et dansk tøjmærke, der kom til verden i 1995. GABBA er tøj til den individualistiske og bestemte mand, der ved hvad han vil.

Et af de helt store hits dette efterår er strikketrøjer. Du har sikkert set, at mange i bybilledet bevæger sig rundt i store strikketrøjer – og de kan være en del af en fed stil. Strikketrøjerne er endvidere en del af den retrostil, som karakteriserer efterårsmoden. Strikketrøjer fås i mange forskellige udgaver; fra de farverige retro strikketrøjer – til mere poppede over-sized udgaver. GABBA producerer begge dele, men især deres stilrene og klassiske, ensfarvede strikketrøjer er pæne, og kvaliteten er som sædvanligt i top. Strikketrøjer kan bruges til både jeans og chinos, og du kan tilmed bruge din strikketrøje som overtøj i stedet for en jakke.

Meget af det tøj som GABBA producerer, er meget stilrent og har et klassisk look, der ikke bare sådan lige går af mode. Det gør sig især gældende ved deres ensfarvede sweatshirts. Stilen er meget klassisk, og deres sweatshirts kommer i mange farver. Fordelen ved at have et stort udvalg af ensfarvede sweatshirts er, at du kan variere dit dagligdags-look – og samtidig være pæn i tøjet. Du kan smide en skjorte inden under sweatshirten, hvis du har lyst til at være en smule formel, eller du kan have en almindelig t-shirt under.

Det er ikke sæson for t-shirts lige nu, men man kan aldrig få nok t-shirts i sin garderobe. GABBA producerer både klassiske, ensfarvede t-shirts – men også t-shirts med print og mønster, der kan sætte lidt farve på dit outfit. Især t-shirts med ‘sømands-striber’ i mørkeblå er et sikkert hit sammen med et par lyse jeans.

Personlige favoritter

GABBA er fedt mærke, og det er et tøjmærke, der kan spicy din garderobe op. Det er et dansk tøjmærke, der har en moderne stil. Den stil GABBA forsøger at præge modeverdenen med, er en skandinavisk stil, der henvender sig til personer, som ikke er bange for at have en personlig stil. Tøjet er moderne, og det er rigtig god kvalitet. Jeg har en del GABBA hjemme i garderobeskabet, og jeg vil bruge dette indlæg på, at skrive om mine yndlingsdele.

GABBA er et af mine favoritmærker, når det kommer til jeans. Jeans går godt til det meste, og jeg har mange forskellige jeans, som jeg bruger til hverdagsbrug. Det fede ved GABBA er, at de holder i lang tid – og jeg føler, at mine penge er godt givet ud. Grunden til at jeg godt kan lide jeans, er at de kan bruges sammen med sweatshirts for et fint hverdagslook – men de kan også bruges sammen med skjorter, hvis det hele skal være lidt mere formelt. Mange af GABBAs jeans har huller, og det er et fedt touch, der kan få dit tøj til at skille sig lidt ud.

Jeg kan rigtig godt lide skjorter – og jeg har mange af dem. I tiden er jeg helt vild med ternede skjorter, da de får skjorten til at se mindre formel ud. Hvis jeg har en skjorte på til hverdag, så lader jeg den hænge ud over bukserne – for så er der stadigvæk lidt streetwear over det. Hvis jeg skal fest, tager jeg bare en pullover ud over skjorten. Så er du flot og klar. En anden mulighed er at tage skjorten på til et par jeans, og så spice det hele op med et slips eller en butterfly. GABBA laver skjorter, der har en rigtig god pasform. De koster lidt penge, men du kan være heldig at finde dem billigt, hvis du køber dit modetøj online.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *