Om alt muligt

Hvem kan bære smykker?

I dagens Danmark anno 2015 er det ikke længere kun kvinder, som bærer smykker, men også noget mænd kan bære i højere grad end før. Dette kan bl.a. skyldes, at vi er blevet mere ligesindede? Eller at der blot er kommet nogle maskuline herresmykker og at det derfor ikke virker feminint, at bære et smykke i dag. Jeg taler naturligvis om for eks. et armbånd, en halskæde eller øreringe.

De mange filmstjerner og sportsstjerner har nok også haft en gavnlig indflydelse på dette område, da mange ser op til den slags folk. Går fodboldstjernen Cristiano Ronaldo med et nyt herrearmbånd med perler i flere forskellige farver kommer det hurtigt ud til flere millioner, fordi vi lever i en digital verdenen, hvor alt kan sprede sig lyn hurtigt og på ingen tid. Dette gælder ikke kun for herrearmbånd, men naturligvis også for øreringe, halskæder m.m.

Kan alle gå med et herresmykke?

Alle kan i princippet gå med et herresmykke, men det kommet nok i højere grad an på om du føler dig godt tilpas med det på. Føler du, at du for eks. mister noget af din maskulinitet, er det måske ikke et herresmykke, som du skal gå med. Det er blot om, at prøve sig frem for dig og se hvad eller hvilke smykker, som passer til dig og dit udseende.

Er du en lidt ældre herre, vil du måske ikke finde det tilpas, at gå med et læderarmbånd eller en perlehalskæde. Disse smykker er ofte henvendt sig til de lidt yngre fyre og mænd, da de er blevet rigtig populære de seneste par år.

Hvad er den nyeste mode inden for herresmykker

Den nyeste mode eller trend inden for herresmykker er ikke til at tage fejl af. Det er perler og smykker af læder, som er dem der hitter i øjeblikket og som er blevet ekstremt populære de seneste år. Denne mode kan dog hurtigt blive erstattet af noget nyt, da dette markedet konstant er i udvikling, da herresmykker er blevet langt mere acceptabelt end det var før i tiden. Dette er bl.a. en af grundene til, at vi nok vil se stor udvikling inden for netop denne branche de næste par år.

Du kan følge moden i herresmykker hos denne webshop: http://www.marjoe.dk/ eller på engelsk her: http://www.marjoe.uk

Ingen ved dog rigtigt hvad fremtiden bringer endnu, så det kan egentlig være ret svært at svare på. Dog vil der med al stor sandsynlighed som sagt ske en stigning inden for denne branche, da den er ret ny, i forhold til kvindesmykker, som har været i handel i flere hundrede år.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *