Flot hus
Om alt muligt

Undgå dumme fejl på huset

Er du ligesom mig ikke den store håndværker, og er du ikke verdensmester i at lave praktiske ting ved huset og haven, så er det værd at overveje at få hjælp udefra. Det er et af de bedste råd jeg kan give dig, og det kan du læse mere om i dette korte indlæg.

Jeg har flere gange selv forsøgt at ordne ting i hjemmet – og nogle ting er da også lykkes for mig – men det er langt fra alle. Og hver gang det går galt, så ærgrer det mig, for jeg kunne nemt have fået hjælp af en professionel og dermed sparet en masse tid og efterfølgende problemer.

Når det kommer til mere ”simple” ting såsom arbejde i haven, maling af vægge, opsætning af skabe, billeder og lignende, så klarer jeg det typisk helt fint.

Men der går grænsen også.

Ved mere avancerede ting som reparation og vedligeholdelse af murværk, går det helt galt for mig – også selvom jeg gentagende gange har forsøgt. Måske er jeg lidt for stolt og har derfor tidligere nægtet at modtage hjælpe udefra; men det er simpelthen for dumt. Jeg fortryder hver gang. Gang på gang har jeg lavet unødvendige og dumme fejl, som en ekspert efterfølgende har måttet udbedrefor mig. Det har kostet mig ekstra hver gang, taget mere tid end nødvendigt og kunne alt sammen være undgået, hvis bare jeg havde taget imod hjælp fra dag et.

Jeg kender flere venner som laver samme fejl, og konklusionen hos dem er den samme: få hjælp udefra!

Når det kommer til disse ting, er jeg derfor begyndt at søge hjælp fra starten af, og det fortryder jeg ikke. Jeg har nu flere gange brugt en dygtig murer i Aalborg til at klare de ting, jeg ikke selv kan ordne. Det giver et meget bedre resultatet, og jeg kan sidde og slappe af mens arbejdet bliver udført og samtidig vide, at det bliver udført korrekt.

Så mit råd til dig er – og særligt hvis du har lavet de samme fejl som jeg – altid at opsøge hjælp til de opgaver, som du ikke selv kan varetage. På den måde slipper du for at lave irriterende og unødvendige fejl på dit hus som efterfølgende kræver assistance fra en professionel.

Du kan ikke være verdensmester i alt, og jo før du erkender det, jo bedre!

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *