Om alt muligt

Nye vinduer i sommerhuset

Det er lidt af et regnestykke, jeg har været i gang med det seneste par uger. Sagen er, at min kone og jeg har valgt at købe et sommerhus, og i det område, hvor vi helst vil have det, er der to forskellige sommerhuse til salg. Det ene er lige til at tage i brug – velholdt og godt indrettet efter vores smag. Det andet er derimod meget forsømt og har slet ikke været brugt i mere end fire år.

Til gengæld er det forståeligt nok billigt, nemlig godt og vel 300.000 kroner billigere end det velholdte hus. Men der skal også gøres en del ved det forsømte hus, så jeg har regnet på, hvad der i den sidste ende bedst betaler sig for os.

Først og fremmest er det nødvendigt med udskiftning af alle vinduer og døre (jeg tror jeg køber dem hos JNA) i huset, så det har jeg indhentet nogle priser på. Derimod er husets tag helt i orden, så der bliver ikke tale om nogen stor udskrivning. Huset trænger til at blive malet, men det har vi ikke noget imod at gøre selv.

Jeg har nu regnet mig frem til, at hvis vi vælger nogle tilpas billige vinduer, kan vi nok få udskiftet dem alle for under 100.000 kroner inklusive arbejdsløn. Maling til huset koster vel kun få tusinde kroner, så tilbage vil der være rigeligt med penge til nogle få andre ting, vi ønsker udført.

Blandt andet vil vi gerne have en terrassedør – se mere her, der er udformet som en såkaldt stalddør, hvor man kan åbne øverste halvdele alene.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *