Om alt muligt

Kattemad i bedste kvalitet?

Mine katte er mine et og alt, og du kan så kalde mig kattemor alt det, du vil. Jeg er revnende ligeglad! Jeg elsker alle dyr, men katte har den største plads i mit hjerte efterfulgt af hunde. Mennesker? Jo bestemt – men jo mere jeg lærer dem at kende, jo mere holder jeg af dyrene. Jeg har 6 katte, og de lever et liv i kærlighed, luksus og med god kattemad, for det er vigtigt! Og lige det med kattemad eller kattefoder, om du vil, er det, jeg vil skrive om her.

Hvad skal en kat spise?

Modsat hvad mange tror, skal en kat bestemt IKKE spise rester fra dit middagsbord, og de skal heller ikke have en skål fløde. Den mad, vi mennesker spiser, indeholder IKKE de næringsstoffer, vitaminer og mineraler, som en kat har brug for, og tillige indeholder vores mad ofte ting, der kan være direkte skadelige for katte. Det gælder jo også for hunde, der i værste fald kan dø af for eksempel løg, avocado eller vindruer.

Jeg går ikke på kompromis med kvaliteten af den mad, jeg giver mine katte, og jeg går heller ikke på kompromis med prisen. Og lige det med prisen – der vil jeg dele en lille “hemmelighed” med dig: Hvis du køber for eksempel sådan en portion Sportsman’s Pride kattemad, og du køber en tilsvarende mængde kattemad billigt i Brugsen, er det sådan, at du render tør for det billige længe før, du render tør for det dyrere. Det gode kattefoder er nemlig voldsomt mere drøjt i brug, da det ikke indeholder alle de forbaskede fyldstoffer, producenter af det billige stads er nødt til at fylde i, for at få prisen ned. Din kat spiser ganske enkelt mindre antal gram af det gode kattemad end af det mindre gode.

Set over et par måneder er det direkte BILLIGERE at købe det “dyre” kattemad. Og der til kan du så lægge et ikke ubetydeligt beløb i sparede dyrlægeregninger, for kattene bliver mindre syge, fpr mindre allergi og færre skavanker, når de fordres med det bedste. Og så’n er det bare!

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *