Om alt muligt

Lag på lag med Gabba

Vil du være trendy og med på moden, så skal du benytte dig af muligheden for at klæde dig efter ’lag-på-lag’ devisen. Det hotte i tiden er nemlig, at stykke forskellige beklædningsdele sammen i lag, for skabe en varieret, trendy og hip stil. Som du formentlig også har bemærket, så er moden blevet rettet imod et retro-look – og i dette indlæg kan du læse om, hvordan du kan skabe et retro eller formelt look ud fra ’lag-på-lag’ princippet.

Overdele

Vi starter fra toppen, og her skal det handle om overdele. Her findes der mange forskellige kombinationer, og du kan i dette afsnit læse om de kombinationer, som er meget fremme i tiden.

Som billedet viser, så er en af mulighederne, at kæde en t-shirt sammen med en cowboyvest. Veste er meget trendy, og det danske tøjmærke Gabba laver denimveste i forskellige farver – og med forskellige udtryk: fra det stilrene til det slidte. Et sikkert hit, er en lys denimvest fra Gabba med en mørke t-shirt indenunder.

En anden mulighed relaterer sig nok mere til festlige lejligheder – og er i tråd med den klassiske herremode. Hvis du skal i byen, men ikke gider have jakkesæt på, så kan du opnå et stilrent og klassisk look alligevel. Her kan du vælge at tage en ensfarvet skjorte på, og smide en cardigan eller pullover udover. Du er stadigvæk klædt på efter ’lag-på-lag’ devisen, men du fremstår mere formel. Er du ikke til ensfarvede skjorter, så laver Gabba nogle ternede skjorter i forskellige farver, som går rigtigt godt sammen med en ensfarvet pullover. Hvis du kigger dig omkring, vil du formentlig også bemærke, at herremode i tiden kredser meget omkring skjorter og pullovere.

Underdele

Her er det selvsagt sværere at kæde sig i lag, så derfor vil jeg kort runde, hvad du skal kigge efter, når du køber bukser.

Tidens farver er de kolde og mørke farver. Det er især farver som mørkegrøn, mørkeblå og bordeauxrød der hitter – og de farver skal du naturligvis kigge efter. Det er ikke nemt at finde jeans i de farver, hvorfor chinos er vejen frem. Gabba laver kvalitetstøj, og deres chinos har en supergod pasform, der holder. En personlig favorit er bordeauxrøde chinos med en skjorte og en pullover. Det kan være en meget formel påklædning, men hvis du lader din skjorte hænge ud under din pullover, er det knap så formelt.

Accessories

Hvis du godt kan lide at klæde dig i lag, så skal du naturligvis benytte dig af accessories. Det er et ekstra lag i din påklædning – og så er accessories en fed måde at skille sig ud på. I tiden er det meget fremme med keyhangers, og en keyhanger er fed til både skjorter og t-shirts. Mørk læder en personlig favorit – men de findes naturligvis i mange forskellige farver.

Andre fede accessories inkluderer armbånd, ure og kasketter. En fed måde at skabe en kontrast mellem det formelle og streetwear, er at bruge en kasket. Hvis du tager en kasket på til pæn skjorte, har du skabt en fed kobling mellem formelt og casual.

Ovenstående indlæg har forhåbentlig givet dig inspiration til hvordan du kan sammensætte et outfit efter ’lag-på-lag’ princippet – så det er bare med at komme afsted.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *