Om alt muligt

Flotte modesko til modemanden

De fleste modemænd har et særligt forhold til deres sko. Det har jeg i hvert fald – og jeg kan godt nikke genkende til, hvordan et par nye sko kan bringe ren lykke. Et af de nyeste skomærker jeg har fået øjnene op for, er danske Et Al Design. Det er et nyt mærke på den danske modehimmel, og jeg er allerede blevet kæmpe fan. Faktisk så stor fan, at jeg allerede har to par modesko fra Et Al Design i skabet.

Et Al Design adskiller sig fra andre skomærker, ved at deres modesko til mænd ofte kommer med en stor, markeret sål. Det giver skoen et helt særligt udtryk, og det passer perfekt til den klassiske del af herremoden – som jeg naturligvis er stor tilhænger af. Jeg bruger min modesko fra Et Al Design til hverdag, og de pynter gevaldigt på et par lyse denim jeans eller chinos.

Flotte herresko til sommeren

Nu er det snart slut med det dårlige vejr, og gudskelov for det. Selvom jeg godt kan lide at hygge inden for i regnvejr – og som selvom jeg elsker vinterstøvler – så hilser jeg solen og varmen velkommen. Det betyder nemlig også, at der skal investere i lidt nyt sommertøj; og for mit vedkommende betyder det også, at jeg skal investere i nogle nye sko.

Jeg har allerede snydekøbt mine nye modesko, og valget faldt sjovt nok på Et Al Design. Jeg valgte modellen Et Al Design Jacky Brown, der er en stor modesko – forstået på den måde, at skoen har meget karakter. Den minder på mange måder om en almindelig sneaker, men der er bare klasseforskel på mine sko fra Et Al Design, og så de andre sneakers jeg har derhjemme.

Hvis du mangler nogle flotte sko til sommeren, og er indstillet på at skulle betale lidt for dem, så er Et Al Design en sikker vinder. Jeg ved godt, at skoen ikke er den billigste i verden; men du får altså masser af kvalitet, flot design og stilfuldt udtryk for pengene. Det kan varmt anbefales.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *