Advokaten Jesper Windahl
Om alt muligt

Jesper Windahl – transportjura

Når man er færdig med sin uddannelse som jurist, kan man vælge at specialisere sig yderligere inden for et givent område. Der er ikke egentlige grene af jurastudiet målrettet dette – specialiseringen sker i form af “optjening” af erfaring og en konstant studeren af sager, der vedrører det område, man som jurist ønsker at beskæftige sig med. Ikke alle jurister specialiserer sig i en snævrere felt, men en del gør. Og en af dem er advokat Jesper Windahl, der er partner i advokatfirmaet Birch Windahl i København.

Jesper Windahl blev Cand. jur fra Københavns Universitet i 1996, hvorefter han fik ansættelse i det kendte advokatfirma Bech-Bruun. Her blev han senere partner, og undervejs i sin ansættelse og senere partnerskab fandt han, at netop den jura, der omhandler transport vakte hans interesse. Og dermed specialiserede han sig over årene i denne særlige niche.

Jesper Windahl gjorde det sig godt, at han blev ekstern lektor ved sit gamle universitet i netop transportjura.

Advokaten Jesper Windahl

Jesper Windahl har også udgivet bogen “Transfer of Ownership in International Trade”, der kan købes hos bl.a. SAXO.

I dag er Jesper Windahl som nævnt den ene halvdel af partnerskabet Birch Windahl, og han beskæftiger sig stort set kun med opgaver, der relaterer til transportjura.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *