Om alt muligt

Herremode til efteråret

Hvis du er interesseret i herremode, så er denne artikel lige noget for dig. Den 16. juli var der nemlig det årlige London Collections, som er en modeevent, der præsenterer trends og tendenser indenfor herremode. Under denne event bliver der præsenteret det hotteste indenfor nutidige design, og der bliver fremvist kollektioner af de største designere – nye som gamle. Så hvad har vi fået ud af hele showet, og hvad bliver det nyeste skud på stammen indenfor herremode? Det kan du læse om i denne artikel.

Farver og prints

Der har været megen fokus på farver denne sommer – og det ser ud til at fortsætte lidt endnu. Så hvis du elsker kulørt tøj, så er dette bestemt en glædelig nyhed for dig. Fremadrettet kommer der især fokus på farver som orange, gul og lime.

En anden glædelig nyhed til de sprælske og hippe er, at der fortsat bliver sat fokus på print. Herremoden fremvist på London Collections var især centreret omkring klassiske snit tilført enten farve eller print. Eksempler herpå var klassiske jakkesæt udført i kulørt stof med print. En tilføjelse hertil var blandt andet også, at camoprint fortsat er på designernes agenda. Ideen er at tænke det traditionelle camoprint ind i nye sammenhænge, og skabe den famøse kontrast.

Herremode med Bellfield

Nu vi har fokus på europæisk herremode, så kan vi passende kigge lidt på engelske Bellfield, der også er placeret i London. De burde om nogen have fingeren på pulsen – og det lader da også til, at de har styr på hvad de laver. Bellfield søger at forene den engelske stil med impulser fra USA’s arbejdermiljø. Det skaber en fed kontrast mellem det fine og det rå, som er blevet meget populær i ind- og udland.

Hvis du er til camoprint, så laver Bellfield en jakke, som følger førnævnte trends. Den kommer i et camoprint med læder tilført over skuldrene. Det skaber en fed kontrast, og den holder dig varm om vinteren. Hvis du er til cool streetwear – og gerne vil være med på stikkerne – så kunne denne jakke være et godt på en fed vinterjakke.

Det var en hurtig gennemgang af tiden trends, som forhåbentligt har gjort dig klogere på herremoden i 2013/2014.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *