Om alt muligt

Få styr på dine accessories

Jeg har altid været lidt af en afviger i forhold til min omgangskreds. Ikke fordi jeg har haft nogle syge tendenser eller lignende, men jeg har altid været fascineret af modetøj – og det er ikke ligefrem normen hos unge mænd. Jeg har ganske vist også brugt en masse tid på at spille fodbold, men fascinationen af herremoden var der altså også.

Og nu er jeg så blevet ældre, og jeg går stadigvæk rigtigt meget op i modetøj. Jeg kan godt lide at klæde mig pænt, og jeg går meget op i, at jeg har moderne og trendy tøj på. I dette blogindlæg skal det derfor også handle om herremode – dog ikke om traditionel beklædning; det skal nemlig handle om accessories. Jeg har nemlig bemærket, at langt de fleste mænd nedprioriterer vigtigheden af accessories – og det synes jeg er skam. Så læn dig godt tilbage, og bliv inspireret til nye indkøb.

Derfor er dine accessories så vigtige

Man bemærker det måske ikke lige med det samme, når en velklædt mand mangler de helt rigtige accessories; som eksempelvis læderarmbånd, ur eller noget helt tredje. Men der er alligevel et eller andet, der ikke helt stemmer – i hvert fald hvis du ser på ham med mine øjne.

De rigtige accessories binder hele dit outfit sammen, og det har rigtigt stor betydning for det samlede udtryk. Hvis du spørger mig i hvert fald. Langt hen ad vejen, så handler herremode om at stykke de rigtige ting sammen; og her er accessories altså vigtige. Hvis du sammenligner to velklædte mænd, hvor den ene har et velvalgt ur på – og den anden ikke – så vil jeg garantere dig for, at modemanden med uret vil virke bedre klædt.

Og for nu at svare på dit spørgsmål med det; nej accessories behøver ikke koste en formue. Du kan naturligvis finde utroligt dyre ure, men det behøver slet ikke være sådan. Jeg har selv en masse forskellige accessories fra Lucléon, der ikke koster det store. Til gengæld fuldender det mit outfit, hvorfor det er godt givet ud.

Jeg håber du fandt lidt inspiration, og at du nu forstår, hvorfor accessories er så vigtige.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *