Om alt muligt

Halloween udklædning

Halloween udklædning kan gøre den store forskel. Vil du forskrække, imponere eller måske bare være mystisk, så er halloween kostumer bare sagen.

Hvert år fejres der Halloween på bedste vis og det både i U.S.A. og herhjemme. Halloween udklædning er kommet for at blive. Den 31. oktober har du hvert år muligheden for at vælge de vildeste, mest vågede eller skræmmende halloween kostumer – halloween kostumer, som måske kan være til sjov og forundring mange andre dage på året. Intet er sjovere end en rigtig god udklædning og med halloween kostumer af høj kvalitet og i alle former for farver og faconer, så kan du blive hvad som helst.

Halloween kostumer med gys

På sådan en aften gør det ikke noget, at din halloween udklædning er lidt uhyggelig. Drenge og mænd, store som små, har alle dage været fascineret af uhyggelige halloween kostumer. Vælg fx den klassiske skelet halloween udklædning eller vælg mellem de mange halloween kostumer med gys i – halloween kostumer, så hårene rejser sig. Skal det være halloween udklædning som uhyggelig sørøver, spøgelse eller monster? Skal det være halloween udklædning som Djævlen eller Frankenstein? Halloween kostumer byder også på klassikere som vampyrer og zombier. Skal du være Arbejdet Ihjel Zombie eller blodig Dræberklovn? Kun din fantasi sætter grænser.

Halloween kostumer kan skræmme selv den hårdeste nyser, hvis du formår at overraske og leve dig ind i din rolle. Du skal ikke bare ligne uhyggelig. Du skal lyde uhyggelig og måske gå uhyggeligt. På den måde kan en i forvejen uhyggelig halloween udklædning blive endnu mere uhyggelig. Den klassiske klovn kan peppes lidt op med et djævelsk smil eller en trefork. Måske vil du hellere have en halloween udklædning som Døden med en le i hånden? Bliv præcis, hvad du ønsker at være med den helt rette halloween udklædning. Var det måske noget for dig at være politimand for en dag og holde orden på urolighederne?

Klassisk halloween udklædning  til pigerne

Vil du være yndig, frisk eller bare fortryllende? Pigerne falder ofte for den mere klassiske udklædning. Skal du være Snehvide, Pippi Langstrømpe eller måske sygeplejerske? Eller vil du gå ”all-in” og give den med vild halloween udklædning som blodig sygeplejerske, Bruden i Kisten eller Exsorcisten Regan. Vil du hellere være Grum Gengangerske eller måske Miss Freddy Krueger? Overrask naboen, vennerne eller familien med en vaskeægte hekse halloween udklædning.

Hvornår har du sidste klædt dig ud som drabelig zombie? Den 31. oktober giver dig hvert år mulighed for at lufte de vildeste halloween kostumer. Tænk, hvis det var dig, der havde den halloween udklædning, som alle talte om. Tænk, hvis du vandt prisen, som bedst udklædte? Der er intet som at more sig og med halloween udklædning, så har du mange smil og grin i vente.

Disclaimer

1 thought on “Halloween udklædning”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *