Om alt muligt

Spar penge på dit modetøj med Bellfield

Så er vi klar til endnu et blogindlæg om herremode, og denne gang skal det handle om noget, der står mit hjerte nært; nemlig hvordan du sparer en masse penge på dit modetøj. Jeg har altid brugt en masse af mine hårdt-tjente lommepenge på modetøj til mænd, men jeg heldigvis fået udviklet en metode med årene, der har sparet mig for en masse penge.

Det første jeg gør, når jeg beslutter mig for at købe nyt modetøj er, at tjekke de forskellige netbutikker. Her er der altid en masse penge at spare, og det sker ofte, at jeg finder det hele til det halve. Sådan nogenlunde i hvert fald. Netbutikkerne sparer nemlig en masse penge på lokaler, ansatte og så videre – der til gengæld giver udslag i prisen; det er næsten ALTID billigere at finde herretøj online.

Vælg de rigtige mærker

Men, det er jo næppe den eneste vej til at spare penge; der findes mange andre måder. En af dem er ved at vælge de rigtige mærker; eksempelvis engelske Bellfield. Det gælder om at finde tøjmærker til mænd, der laver lækkert modetøj – uden at tage en bondegård for det. Ofte kan du finde to stykker tøj, der ligner hinanden til forveksling – men som koster noget vidt forskelligt.

Modetøj fra engelske Bellfield er et af de mærker, der fylder meget i min garderobe. De laver nemlig innovativt og smart modetøj til en skarp pris. Filosofien bag Bellfield er at lave modetøj til mænd, der skal være til at betale; og lad mig bare afsløre, at det er lykkedes meget godt.

Slutteligt så kan du vælge at holde øje med de forskellige udsalg og lignende. Her er mit tip til dig, at du skal tilmelde dig netbutikkernes nyhedsbrev. De vil jo gerne reklamere for deres udsalg, da det er flere kunder i butikken – så det skal du udnytte. Derudover deltager du som regel i en eller anden form konkurrence, når du tilmelder dig nyhedsbrevet; og det er absolut ikke dårligt heller.

Det var mine hurtige sparetips til dig, der elsker modetøj til mænd. Har du selv nogle, du vil dele?

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *