bananfluer bekæmpelse
Om alt muligt

Slip af med bananfluer

Mange har problemer med bananfluer ved frugtskålen. Og der findes mennesker som synes det er så ulækkert at de helt mister lysten til frygten. Så derfor vil det naturligvis værre rart at vide, hvordan man kan slippe af med bananfluerne.

Bananfluer bliver lokket til af rigtig meget, som vi måske ikke lige går og tænker over. Det kan være et åbent syltetøjsglas, en gammel ølflaske, nogle gamle klude eller andet, hvor fluerne kan suge fugt og næring til sig.

Bananfluer forsvinder hurtigt igen

Der findes mange måder på, hvordan du kan slippe af med bananfluer. Enkelte tips er helt grundlæggende, mens andre er mere ‘fancy’.

Start med at fjerne alt frugtskræl og andet skrald. Det gælder også opvask. Har du nogle gamle æblejuicerester i glasset eller lignende bliver bananfluerne også tiltrukket af dette.

Hurtig rengøring af det værste vil normalt gøre, at i kommer af med de fleste bananfluer.

Pak frugten væk fra bananfluerne

En anden god måde at slippe af med bananfluerne på er at pakke frugten ind i sølvpapir – På denne måde vil bananfluerne ikke komme hen til frugten og få næring fra den.

Derudover så holder frugten også bedre pakket ind sølvpapir.

Insektspray er også et middel til at bekæmpe bananfluerne. Og ønsker du ikke at benytte dig af sådanne giftige stoffer, kan du i stedet lave eddike-fælder, som er ganske effektive til at udrydde bananfluer.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *