Helse

Spyt afslører misbrug

Mange ser mig som en tvær bondemand, men det er jeg nu ligeglad med! Jeg er såmænd ikke så tvær igen, men jeg har da mine klare holdninger, og nogle af dem handler om alt det skidt, mange unge mennesker går og fylder sig med. Og netop unge mennesker har min interesse, da jeg jo i hver sæson har en masse af dem ansatte til at plukke bær, æbler og den slags. Og jeg har en stringent politik: Ingen brug af hash, narko eller alkohol, mens de er her på farmen!

Jeg bruger både hashtest og narkotest

Når jeg søger folk til sæsonerne, står der klart og tydeligt i annoncerne, at vi har en nultolerance for stoffer og alkohol på gården – og at samtlige kandidater til et job her skal lade sig teste, inden de bliver hyret. Når de bliver ansat, får de også lov at skrive under på, at vi kan bede dem underkaste sig en test når som helst.

Tidligere brugte vi de tests, der måler på urin, men det var faktisk for nemt at snyde med og også en smule grænseoverskridende for de unge. Nu bruger vi i stedet en såkaldt spyt narkotest: https://www.narkotikatest.dk/shop/narkotest-spyt-panel-195p.html

Med den type narkotest er det umuligt at snyde, for de unge skal ikke gå for sig selv for at tisse i et glas eller på en strimmel – og dermed have muligheden for at bruge en anden persons tis. Her tager vi prøven fra mundens spyt, mens de unge står foran os. Så er det slut med at snyde 😉

Vi har ikke fanget mange med narko i kroppen, men vi har taget en del med en simpel hash test, og de bliver sgu ikke så glade, når de bliver taget. Men det kan vi ikke tage os af, for betingelserne har været både kendte og godkendte lige fra starten. Tester de positivt, ryger de ud, og sådan er det bare!

 

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *