Spyt afslører misbrug

Spyt afslører misbrug

Mange ser mig som en tvær bondemand, men det er jeg nu ligeglad med! Jeg er såmænd ikke så tvær igen, men jeg har da mine klare holdninger, og nogle af dem handler om alt det skidt, mange unge mennesker går og fylder sig med. Og netop unge mennesker har min interesse, da jeg jo i hver sæson har en masse af dem ansatte til at plukke bær, æbler og den slags. Og jeg har en stringent politik: Ingen brug af hash, narko eller alkohol, mens de er her på farmen!

Massage

Massage

Fræk massage leg… Et lak/latex lagen, en flaske Eros og så er den aften reddet! Læg lagnet på sengen. Tænd en masse stearinlys. Gå i bad, måske sammen. Når I kommer tilbage til soveværelset igen er rummet varmet op af varmen fra stearinlysene. Sæt da noget blid musik på anlægget.

Gode råd mod hvepse

Gode råd mod hvepse

Vi ved alle, at med sommeren følger også hvepse. Selvom sommeren er en tid, som mange holder af, så kan man ikke ligefrem komme hvepse ind under denne kategori. Hvepsestik sviger, gør ondt, og er yderst ubehagelige. Der findes dog en række gode råd mod hvepse. Både hvordan man forebygger chancen for at blive stukket, men også, hvad man kan gøre, hvis uheldet er ude, og man bliver stukket.

Du opnår ikke resultater uden hårdt arbejde

Du opnår ikke resultater uden hårdt arbejde

Jeg oplever gang på gang, at folk forventer resultater i træningscenteret på trods af, at de ikke gider arbejde for det. Og det kommer bare helt simpelt ikke til at ske.

Uanset hvor velstruktureret din træning er, så vil det altid kræve hårdt arbejde, hvis du virkelig ønsker at opnå noget i fitnesscenteret. Fornuftig struktur og planlægning er vigtigt for at opnå gode resultater – men det ændrer ikke på det faktum, at du stadig skal arbejde for det. I værste fald opnår du intet, hvis ikke du rent faktisk gider gøre det som skal til.

Og det er du naturligvis ikke interesseret i, vel?

Har du svært ved at tage din træning seriøst, og kan du ikke rigtig motivere dig, så kan du med fordel benytte en personlig træner. Du kan let finde en personlig træner med tjenesten Fit Project – men det kommer jeg ind på senere.

Indse at du skal arbejde for dine resultater

Hvis du er en af de personer som forventer at opnå fantastiske resultater på trods af din ringe indsats i træningscenteret, så bør du først og fremmest indse, at det ikke er holdbart.

Jo hurtigere du indser, og accepterer, at du er nødt til at bruge energi på at opnå resultater, jo før kan du komme igang med rent faktisk at opnå noget. Og nu bruger du jo ikke al din tid nede i træningscenteret, så når du endelig er der så sørg for at bruge din tid fornuftigt – ellers burde du overveje at blive hjemme.

Nu ved jeg godt at mange vil sige, at lidt er bedre end ingen; og det er selvfølgelig rigtigt. Sandheden er bare den, at langt de fleste som bare laver ”lidt”, alligevel ikke er tilfredse, fordi det bare ikke giver dem de resultater de håber på. Og så er det altså bare bedre at gøre noget ud af sin træning i første omgang – så bliver du hvert fald ikke skuffet.

Jeg kender flere som tidligere trænede halvhjertet og med en sløv indsats, og som nu er begyndt at ”tage fat” og tage deres træning seriøst, når de er nede i centeret. Resultatet for dem alle er, at de pludselig begynder at opnå de resultater, som de har jagtet så længe – og så bliver træningen pludselig sjov igen.

For langt de fleste er det nemlig ikke særligt sjovt at træne; men det er omvendt vildt fedt når man begynder at se resultater af sit arbejde!

Bliv forpligtet til at tage din træning alvorligt

Har du svært ved at tage din træning alvorligt, og er du tilbøjelig til at slappe af og lave alt mulig andet end at træne når du er i centeret, så burde du måske overveje at få dig en personlig træner.

Som nævnt kan du benytte Fit Project til let at finde en personlig træner. Her kan du nemlig få op til 3 tilbud på personlige trænere nær dig – og du vælger frit hvilket tilbud du vil benytte.

På den måde slipper du for at skabe overblik og lede efter trænere selv, og kan i stedet lade dem komme til dig! Som prikken over i’et skal det nævnes, at FIt Project er helt gratis at benytte.

Du kan endvidere bruge tjenesten til at få tilbud fra personlige trænere tæt på dig. Er du eksempelvis fra hovedstaden; ja så kan du let og simpelt modtage tilbud på personlig træning i København.

Fordelen ved at have en personlig træner er, at du foruden optimal træningsvejledning og struktur, får en person til at motivere dig – og ikke mindst forpligte dig til at opnå noget i træningscenteret.

Det er din vej til succes!

8 gode råd om vægttab

8 gode råd om vægttab

Følg disse 8 tips til en sundere og slankere krop – og det er tips og tricks, som du kan bruge som helt generelle råd. Hvis du vil mere seriøst i gang med træning og vægttab, er det for eksempel Per Nielsen, du skal have fat i.

Fennikel te er godt for maven til din baby

Fennikel te er godt for maven til din baby

Når ens barn har ondt i maven, græder de som regel meget og tager sig til maven. Det er noget næsten alle forældre har oplevet igennem opvæksten af deres børn. Der er bare ikke noget værre, for det gør ondt helt ind i sjælden, når de er så kede af det.
Vi har lige været igennem dette med vores yngste datter. Det startede med, at hun begyndte og have en del hård mave, men det kom og gik af sig selv, så det var ikke noget, vi råbte vagt i gevær for.