Om alt muligt

Når du optager et lån

Der er en række forhold, du skal være opmærksom på, når du optager et lån. Omkostningerne ved at optage et lån uden om bankerne er typisk højere, end du vil skulle betale i en bank. Dette gælder selvfølgelig kun, hvis du ikke optager et gratis lån på www.låne-penge.nu.

Du skal – hvis du ikke tager et gratis lån – kigge efter ÅOP.  ÅOP står for årlige omkostninger i procent. Begrebet dækker over de samlede udgifter, du har i forbindelse med din optagelse af lån.

Andre typer kvikke lån

Der er ingen tvivl om, at lån hører til blandt de absolut mest populære online lån. Dog findes der en række andre hurtig lån, som ligeledes er ganske populære, og dem kigger vi nærmere på herunder.

SMS lån, mikrolån, minilån og mobillån

SMS lån, mikrolån, minilån og mobillån er, som visse af navnene antyder, mindre lån som kan optages via mobilen, altså lån via SMS nu og her. Typisk lånebeløb på SMS lån og de øvrige lån er 3.000-5.000 kr. i 15-45 dage. Det tager kun få minutter at låne pengene, og du skal ikke stille sikkerhed.

Hvad er SMS lån? Tidligere var SMS lån noget, der foregik via SMS fra telefonen. Nu om dage er det uden SMS, men dog stadig fra telefonen. Da lånesiderne er blevet utrolig mobilvenlige, er der ingen grund til, at det skal foregå via SMS.

SMS lån trods RKI er en rigtig dårlig ide, da renten og gebyrerne er tårnhøje. Hold dig fra lån hvor RKI ikke er en hindring! Gratis SMS lån, mikrolån, minilån og mobillån finder du i øvrigt hos nogle af ovenstående låneudbydere øverst på siden. Husk, der stilles kun ganske få krav, og pengene har du med det samme.

Forbrugslån – en kvik måde at låne penge på

Man kan sige, at online forbrugslån er betegnelsen for alle typer online lån. Herunder lån, hurtig lån, SMS lån, kviklån, minilån og mobillån og lån uden sikkerhed. Online forbrugslån er altså lån, som du kan få udbetalt med det samme, og hvor ansøgningsprocessen kun varer et par minutter.

Forbrugslån adskiller sig fra ovenstående ved, at det oftest er større beløb (op til 400.000 kr.) og med en længere løbetid end eksempelvis lån. Billige forbrugslån er nemme at finde ved bl.a. at kigge på en låneoversigt.

En oversigt over nye forbrugslån på www.billige-forbrugslån.dk som sammenligner de bedste og billigste udbydere af online forbrugslån.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *