Om alt muligt

Fly til Berlin?

Vi sidder herhjemme og hygger os. Det er en ikke helt almindelig søndag. Alle er hjemme. Og det er utroligt, hvor godt de fleste tackler at være hjemme hele dagen. Også selv om man har lyst til at se venner og bekendte.
Her sidder vi og leger med vores lille pige. Hun er lige begyndt at tale. Og det er ret sjovt. Et ord, som hun åbenbart har fanget ret hurtigt, er ’Malaga’. Hun sidder med sine legoklodser og siger Malaga, Malaga, Malaga. Det er også et sjovt ord. Det er blødt at udtale. Munden og tungen kommer ikke til at slå krøller på sig selv.

Vi skulle afsted

Vi er sikre på, at vi selv er skyld i, at hun nu leger med det ord. Vi havde nemlig en diskussion i aftes. Vi havde købt billige flybilletter til Malaga. Men selskabet sendte os en mail og sagde, at de har indstillet alle flyvninger til hele Spanien indtil videre. De spurgte os, om vi ville ombooke vores flybilletter, eller om vi vil have dem refunderet.

Flybilletter til Berlin så?

Egentlig kunne vi godt tænke os at se Berlin, men det du jo heller ikke lige nu.
Vi valgte at få billetterne refunderet. Vi kan antal finde nogle andre billige flybilletter.

Hun havde åbenbart hørt os tale om, at det er ærgerligt, at vi er nødt til at aflyse vores rejse til Malaga. Men vores datter skal ikke udsættes for risiko. Hun skal beskyttes. Så påskeferien er aflyst.
Min datters mor var ked af det. Hun havde ellers glædet sig til nogle dage i solen på en børnevenlig strand. Og jeg selv er da også skuffet. Men vi har lovet hinanden, at lige så snart vi kan rejse sikkert igen, så finder vi nye og måske billigere flybilletter til Malaga.

Det er jo det sted, vi foretrækker at tage på ferie. Vi har været der, mange gange og kan godt lide at være der. Det er rart at se mennesker, man har lært at kende dernede år efter år.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *