Flyforsinkelser
Om alt muligt

Mange flyforsinkelser lige nu

Mandag morgen. I er lige stået op, men føler jer ikke udhvilet. Det var en lang aften i går. I fik ikke den søvn, som I har brug for. Hvorfor blev det en lang aften? Ja, I havde jo benyttet de sidste 4 dage til at tage en smuttur til Paris. I havde fundet billige flybilletter til Paris, et lille, fikst hotel og var taget afsted torsdag – lidt over middag. Det var skønt at komme til Paris. I gik lange ture, sad på små cafeer udenfor og nød kaffe og drinks. Dagene gik hurtigt, og i går skulle I så bare hjem. Men turen hjem blev ikke så nem, som turen ned til Paris havde været det.

Forsinkelser

For det første var der kaos i lufthavnen. Der var sket et eller andet med et Air France fly, hvilket bevirkede, at der var flyforsinkelser i massevis. Så vidt I forstod, så handlede det om, at flyselskabet måtte hente fly fra andre lufthavne i Frankrig og sætte dem ind. Det betød, at de måtte mobilisere ekstra piloter og kabinepersonale – og det kan tage sin tid. Selvom piloter har vagter, hvor de ikke flyver, men opholder sig derhjemme, så kan det ske, at de ikke kan nå at møde op inden for en time, hvis det skulle ske, at de bliver kaldt ind. Så en flyforsinkelse er uundgåelig, selvom piloten og kabinepersonalet faktisk står til rådighed.

Ikke kun afbudsrejser

Den slags kan ramme alle typer rejser og bestemt ikke kun dem, der er solgt som afbudsrejser. Det gik naturligvis også ud over jeres afgang. Flyforsinkelsen blev på i alt 3 timer, så I var først hjemme ved 1-tiden i nat. Derefter var der kørsel i en times tid til jeres hjem. Og kan man sådan lige falde i søvn på kommando efter en opslidende aften med 3 timers flyforsinkelse? Nej, det er umuligt. Derfor blev nattesøvnen ikke god. Alligevel stod I op. I er pligtopfyldende mennesker og skal på arbejde lige om lidt.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *