Om alt muligt

Imponerende system til ejendomme

Jeg flyttede sidste år i november ind i en ny bygning. Bygningen har cirka 300 lejemål, og jeg var da spændt på, hvordan logistik, ejendomsadministration og generel kommunikation med lejere ville fungere i så stor en bygning. Jeg må sige, at jeg er meget imponeret. Når der fx er afbrydelse af strøm på grund af vedligehold eller sådan noget, sendes der en email ud til alle lejere. Når der er kommet en pakke, får lejerne automatisk en SMS. Vi har også en side online, vi kan logge på og se og læse om kommende aktiviteter, vedligehold og sådan noget. Du kan betale din husleje online. Du kan have kommunikation med bestyrelsen, læse referater og generelt materiale. Systemet heder Arcomus.

Hvorfor er jeg så interesseret i det? Ja, ser du, jeg er naturligvis glad for at være beboer i en bygning, hvor tingene fungerer, og jeg har nem adgang til information, betalinger og sådan. Men jeg har en interesse i ejendomsadministration ud over det.

Jeg har en god opsparing, og jeg har investeret i aktier og obligationer indtil nu. Det er lidt for spændende for mig, og det er ikke rigtig gået godt indtil nu, så jeg overvejer at investere i mursten.

Jeg har kig på en mindre bygning med nogle få lejemål og vil gerne finde et system til at administrere alt dette. Jeg har fundet et system, som kan håndtere alt dette, og man kan oveni købet beregne sin egen pris, så det er nemt at regne denne omkostning ind i sit budget.

Det betyder meget for mig, at al administration går så nemt som muligt, da jeg ved, der kan gå meget tid med dette, hvis det ikke er automatiseret så meget som muligt. Så jeg må vist hellere kigge nærmere på den bygning, når nu jeg ved, at der findes et nemt system til ejendomsadministration.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *