Bredbånd eller mobilt bredbånd?

Bredbånd eller mobilt bredbånd?

Du har sikkert allerede hørt meget om det populære bredbånd og fibernet? Og du har sikkert også allerede set og hørt de mange forskellige udbydere, som reklamerer for det lynhurtige fibernet? Hvis du går og overvejer, at investere i bredbånd og billigt mobilabonnement, men er i tvivl om teknologien bag, hvilken udbyder du skal gå til, og hvilke behov du overhovedet har, så læs med her! I denne artikel får du en kort gennemgang af hvad bredbånd er, hvor du kan købe det og ikke mindst hvordan du kan undersøge hvad du skal bruge.

Gode råd når du skal vælge plæneklipper

Gode råd når du skal vælge plæneklipper

At passe en have og en dertil hørende plæne kan godt være en større opgave, hvis ikke lige man magter det. Det bliver hurtigt til en masse arbejde, som ofte tager lang tid og er ret hårdt fysisk. Nogle nyder den fredelige og rolige tid, når man langsomt går bag efter en plæneklipper, hvorimod andre hader det over alt i verden. Sådan er vi så forskellige. Det gør så også, at det ikke er den samme løsning der fungerer for os alle. Det er meget individuelt og kan gøre hele forskellen.

Belysning på terrassen

Belysning på terrassen

Når dagen går på hæld, og solen er ved at gå ned, bliver der mørkt på din terrasse, hvis du ikke har god belysning. Hvis du har en markise, der overdækker din terrasse, vil lyset forsvinde endnu hurtigere, og du skal derfor finde en god måde at oplyse, uden at det ødelægger hyggen og stemningen ved at sidde udenfor en lun sommeraften.