Om alt muligt

Inspiration til haven

Nu hvor sommeren endelig ser ud til at melde sin ankomst, så er det tid til at tilbringe mere tid i haven. Jeg har altid elsket at sidde udendøre med vennerne, og efter jeg er blevet ældre, er jeg virkelig begyndt at gøre noget ud af min have også. Min kæreste og jeg kan simpelthen ikke få nok af blomster, træer, grill og hygge.

Mange af mine venner er af den opfattelse, at det er både dyrt og besværligt at udsmykke haven – men det er det altså ikke. Det er heller ikke tidskrævende, så du behøver ikke være en have-nørd for at gøre lidt ud af det.

Ting du kan købe til haven

Jeg har længe gået og holdt lidt øje med de netbutikker, der gør meget inden for hus og have. Der er jo altid så mange ting, man gerne vil have – men det er jo lige med at finde råd til det også. I det nedenstående kan du dog finde lidt inspiration til, hvad du kan investere i til haven.

En af de ting jeg holder rigtigt meget af, skal måske ikke placeres i haven – men passer perfekt til en terrasse. Det er den populære biopejs, der har nydt stor popularitet de senere år. Du kan finde rigtigt mange forskellige modeller indenfor biopejse, og de kommer i mange forskellige prisklasser. Hvis jeg skulle vælge en til terrassen, så skulle det være en lille bordmodel. Den kan fås til under 300 kroner, og skaber altså masser af hygge under de lune sommeraftenener.

En anden ide til haven, er et lille fuglehus. Det lyder måske lidt gammeldags, men der er noget helt særligt over fuglefløjt om sommeren. Det behøver ligeledes ikke at koste en formue, og du kan sagtens finde et smagfuldt fuglehus.

Slutteligt så er der jo altid til den mulighed, at investere i lidt kunst til haven. Her har du et væld af muligheder; og skulpturerne til haven kan findes i mindst lige så mange prisklasser. Jeg vil anbefale en skulptur i materialet polyresin, der ligner granit.

Det var mine tips til produkter til haven. Jeg håber, at du nød at læse med.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *