Helse

De skadelige kemikalier i hverdagen

Menneskets krop udsættes hver eneste dag for en lang række forskellige kemikalier gennem produkter såsom shampoo, håndsæbe, hudpleje produkter, parfume og mange flere, som på nogle dage bruges op til flere gange på daglig basis. Alle de produkter huden kommer i kontakt med i løbet af en dag efterlader sine spor og kemiske forbindelser som giver bivirkninger kan opstå.

Økologiske tendenser

Mængden af kemikalier i dagligdagen er ikke blevet mindre med årene tværtimod. Brugen af kemikalier kan være yderst problematisk og det er derfor et område der holdes skarpt øje med konstant. Som et alternativ og modstykke til de kemikaliefyldte produkter er mængden af økologiske produkter til rådighed for forbrugeren også steget. Bevidstheden omkring økologi og bevarelse af naturen såvel som at passe på sin egen krop har skabt flere miljøbevidste produkter. Det gælder alt lige fra fødevarer til hudpleje og hårprodukter herunder hårfarve.

Hårfarve

Hårfarve er en af de helt store syndere når det kommer til mængden af kemikalier i produktet. En stor procentdel af de hårfarver der er til salg på markedet i dag er proppet med blandt andet farvestofferne, der går under benævnelsen PPD eller PTD. PPD og PTD er to af de mest problematiske farvestoffer i hårfarve, da det er disse stoffer, der især fremprovokerer allergier. Når du skal finde en god hårfarve er det en god ide at kigge på indholdsdeklarationen så du kan sørge for at undgå stofferne PPD og PTD. Du skal gå efter plantebaserede hårfarver hvis du gerne vil være god mod din hud og undgå de farlige stoffer.

Vælg naturens egne materialer

På Okoshoppen.dk finder du et stort udvalg af hårfarver, som alle er fri for parabener, ammoniak, ammoniakerstatninger, rescorino og nonoxynol. Hos Okoshoppen.dk er alle hårfarverne i stedet lavet på naturlige økologiske ingredienser. Hvis du vil have en hårfarve, som virker kraftigt hvor den skal nemlig i håret og ikke på huden, så er hårfarver fra Okoshoppen.dk noget for dig. Du kan vælge mellem 25 forskellige flotte nuancer så du kan få den rette farve til dig. Med en hårfarve fra Okoshoppen.dk får du en permanent hårfarve, som dækker også grå hår. Du får altså et produkt der er mildere uden at det har betydning for effekten. Med en hårfarve fra Okoshoppen.dk får du max effekt uden alle de skadelige stoffer.

Flotte resultater med hjemmefarvning

Det er ikke svært at farve håret selv, men det kan godt svine lidt. Det er derfor en god ide at tage noget gammelt tøj på, hvor det ikke gør noget hvis noget af farven skulle komme på tøjet. Derudover er det en god ide altid at have et gammelt håndklæde og være tæt på en bruser eller håndvask når du påfører hårfarven. Hjemmefarvning kan sagtens blive lige så flot, som hvis du fik håret farvet i en salon. Det flotte resultat afhænger af hårfarven. Med hårfarver fra økoshoppen kan du sagtens få det samme flot resultat med hjemmefarvning, som du får ved frisøren og til langt færre penge. De hårfarver du finder på økoshoppens hjemmeside bliver brugt i professionelle frisørsaloner og lever derfor op til en frisørs høje standarder og krav til en hårfarve.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *