Om alt muligt

Gør noget særligt ved børnefødselsdagen

Hvis du har børn, så vil du sikkert også gerne gøre noget helt specielt for dem, når de har fødselsdag. Jeg kan i hvert fald huske, hvor meget fødselsdage betød, dengang man var yngre. I dag er det nærmest en forbandelse, da man ikke længere synes så godt om at blive ældre. En af måderne hvorpå du kan gøre noget specielt til børnefødselsdagen, er ved at benytte dig af et udlejningsfirma.

Jeg har netop holdt fødselsdag for vores ældste datter, der fyldte ni år – og her fik min kone den ide, at vi skulle forsøge med et udlejningsfirma. Jeg var egentlig lidt mistroisk i starten, da jeg havde en forventning til, at det var rigtigt dyrt og besværligt. Men, jeg må jo nok indrømme, at mine forventninger blev gjort til skamme.

Til sådan en børnefødselsdag er der gang i den, og det værste der kan ske, er at ungerne kommer til at kede sig. Vi indgik derfor i en dialog med festudlejningsfirmaet, for at høre hvad de kunne anbefale til sådan nogle små krudtugler. Efter lidt snak frem og tilbage, faldt valget på en softice maskine og en hoppeborg. Jeg var nok lidt modvillig i starten (særligt pga. hoppeborgen), men den rare mand forsikrede mig om, at de nok skulle sætte det hele op. Så var den dag reddet.

I retrospekt

Nu sidder jeg så her, godt en uge efter vi fik gennemført børnefødselsdagen med både softice maskine og hoppeborg. Og ja, det var altså en ubetinget succes. Ungerne hyggede sig gevaldigt, og der blev frataget en kæmpe byrde fra mig og min kones skuldre. De kunne frit vælge hvor mange softices de ville have, og fik selv lov til at lave dem. Jeg har senere hørt fra de andre forældre i klassen, at de formentlige laver noget tilsvarende næste gang deres unger har fødselsdag.

Så ja, min første gang med et udlejningsfirma gik rigtigt godt, og jeg vil da klart anbefale dig, at du kigger nærmere på den mulighed også. Det er nem måde at skabe en god fest på, og det er faktisk billigere end man tror.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *