Helse

Elektronisk cigaret med på fisketur

I det seneste års tid har jeg været flittig bruger af e cigaretter. Det har fungeret rigtig godt for mig og mit helbred er forbedret en stor del. Jeg kan dog ikke give e cigaretten, den fulde kredit for det.

I mange år har mit helbred været nedadgående grundet for usund levestil med alt for meget usund mad, kaffe og tobak. Den levestil jeg havde, stoppede dog brat den dag jeg fik et ildebefindende. Den dag jeg fik mit ildebefindende fandt jeg ud af, at livet overhovedet ikke skulle være slut for mit vedkommende.

Derfor gik jeg i gang med en sundere levestil. Kartofler og tyk brun sovs blevet skiftet ud med noget mere grønt og knap så fedt indeholdende, cigaretterne blev skiftet ud med en e-cigaret og de timevisse lange lurer på sofaen blev skiftet ud med en time motion. Maden og cigaretterne var rigtig svære og skille sig ad med, men motionen var derimod rigtig let og komme i gang med.

Motionen gav mig et boost af selvtillid og det smittede af og gav mig styrken til og kvitte den dårlige mad og cigaretterne.

Efter 1 år med sund motion, mad og e cigaretter kom foråret. Dette forår havde jeg glædet mig til af en bestemt grund. Grunden hertil var, at jeg vil tage en skuffelagt fritidsinteresse op og dyrke den igen. Interessen som er, at fiske var noget jeg dyrkede rigtig meget i 90’erne og nød det flere gange om ugen.

Første dag jeg skulle ud og fiske, besluttede jeg mig for og tage til en af mine hemmelige fiske steder, hvor der som  regel altid var bid. Da jeg kom til stedet havde det ændret sig en del. Stien som jeg havde lavet, var groet godt til og der skulle en del arbejde til, for og komme igennem det høje buskas. Havde det været for et år siden, var jeg faldet om af udmattelse.

Da jeg endelig når ned til åen pakker jeg mine ting ud, smider snøren ud og sætter mig på min fiskestol. I samme sekund som jeg sætter mig, tager mig selv i og gribe til min brystlomme for og tage min pakke med cigaretter. Ups det var en gammel fiskervane, som jeg havde glemt for lang tid siden. Jeg grinede svagt for mig selv og tog min ny indkøbte model DSN e-cigaret  frem. Det er ikke en cigaret, men hold nu op hvor er den god.

Efter 5 minutter bider den første fisk på og tro det eller lad være, men det var en monster fisk. Jeg er sikker på, at hvis jeg tog et billede af den, vil den ikke kunne være på billedet;-)

Den dag fangede jeg ikke mindre end 4 fisk, siden da har jeg været derude og fiske min. 1 gang om ugen og gud hvor jeg nyder det.

Hvad er så moralen med denne historie?

Jo den er, at hvis du er kommet ud på et skråplan med en usund livsstil som min er der stadig håb for, at du kan skabe dig en sundere livsstil igen.

God fisketure derude.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *