E cigaret

E-cigaret der damper er mit nyeste projekt

Til dagligt er jeg ingeniør i en virksomhed der handler biobrændsler. Jeg står for alt det biotekniske i forskellige brændsler. For ikke at gå i alt for detaljeret ind i mit job, kan jeg kort fortælle at jeg sidder og finder brændværdien i bio brændsler.

Jeg er jo ingeniør og vil jo gerne selv opfinde ting frem for at købe andres ideer. Derfor besluttede jeg mig for nogle år siden,at lave en lille fiks elektronisk pibe, der var tunet til det ypperste. Det var nemlig sådan, at jeg var gammel piberyger og havde været det i mange år. Efter at min bedre halvdel og mine børn krævede at jeg holdte op med at ryge, måtte jeg jo kigge efter andre alternativer.

Jeg faldt hurtigt over begrebet e-cigaretter, som lød som en rigtig godt alternativ til min pibe. Jeg fik købt mig en e-cigaret og noget rygervæske på en e-cigaret webshop, som leverede mine produkter dagen efter. Jeg gik straks i gang med, at dampe løs på den her e-cigaret. Det virkede forbløffende godt og jeg var utrolig glad for denne e-cigaret, men der var bare en ting. Jeg savnede noget.

Det jeg savnede var faktisk ikke røgen eller smagen fra piben. For den gav samme mængde “røgdamp” som en almindelig pibe og smagen var faktisk den samme, som min Virginia pibetobak, så det var heller ikke det. Nej det var selve formen på e cigaretten. Den havde jo ikke samme form som en pibe. Det skal siges at dengang jeg købte min e cigaret, fandtes der ikke e-piber  som der gør i dag. Derfor besluttede jeg mig for, at lave min egen e-pibe ud af en e-cigaret og en af mine gamle piber.

Metoden jeg brugte var ganske simpel. Jeg skilte min e cigaret af og tog brænder, væskebeholder og den elektroniske del ud og resten smed jeg ud. Derefter gik jeg på nettet og fandt nogle modstande og et noget mere voldsomt batteri, der vil kunne give mig en lang batterilevetid og en bedre damp. Derefter tog jeg en af mine aflagte piber og borede den ud, så der var plads til batteri, elektronik plus brænder og væskebeholder. I første omgang syntes jeg faktisk ikke, den gav en særlig god damp. Derfor skiftede jeg brænderen ud med en brænder med ohm. Det fungerede da helt fantastisk. Den pibe brugte jeg faktisk i en del år, indtil jeg fik en sprit ny i julegave.

Den nye har jeg nu brugt i et halv år og den virker upåklageligt. Jeg vil faktisk sige, at den fungere bedre end min gamle hjemmelavede pibe.

Jeg har desværre ikke noget billede af min pibe længere, men den minder faktisk meget om den jeg har nu. Den kan i se øverst i artiklen

Kan i alle have det rigtigt godt.

 

Tom

Disclaimer

2 thoughts on “E-cigaret der damper er mit nyeste projekt”

  1. He he jeg har også lavet en hjemmelavet pibe i sin tid, hvor jeg startede på e rygning.

    Jeg lavede den af en ego-t e cigaret og en majspibe. Den blev dog ikke til nogte hit, så jeg ente med at bruge en almindelig e cigaret.

  2. Hvor sjovt jeg har lige kommenteret på en anden artikel på dette websted omkring tøj til store mennesker.
    I den kommentar kom jeg ind på det med e cigaretter og hvor genialle de er. e cigaret butikken i linker til her i artiklen er rent faktisk der jeg handler.
    Jeg må sige det er en butik der ved hvad service er, så jeg vil da helt sikkert gerne anbefale butikken Smartsmoke.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *