Helse

Du opnår ikke resultater uden hårdt arbejde

Jeg oplever gang på gang, at folk forventer resultater i træningscenteret på trods af, at de ikke gider arbejde for det. Og det kommer bare helt simpelt ikke til at ske.

Uanset hvor velstruktureret din træning er, så vil det altid kræve hårdt arbejde, hvis du virkelig ønsker at opnå noget i fitnesscenteret. Fornuftig struktur og planlægning er vigtigt for at opnå gode resultater – men det ændrer ikke på det faktum, at du stadig skal arbejde for det. I værste fald opnår du intet, hvis ikke du rent faktisk gider gøre det som skal til.

Og det er du naturligvis ikke interesseret i, vel?

Har du svært ved at tage din træning seriøst, og kan du ikke rigtig motivere dig, så kan du med fordel benytte en personlig træner. Du kan let finde en personlig træner med tjenesten Fit Project – men det kommer jeg ind på senere.

Indse at du skal arbejde for dine resultater

Hvis du er en af de personer som forventer at opnå fantastiske resultater på trods af din ringe indsats i træningscenteret, så bør du først og fremmest indse, at det ikke er holdbart.

Jo hurtigere du indser, og accepterer, at du er nødt til at bruge energi på at opnå resultater, jo før kan du komme i gang med rent faktisk at opnå noget. Og nu bruger du jo ikke al din tid nede i træningscenteret, så når du endelig er der så sørg for at bruge din tid fornuftigt – ellers burde du overveje at blive hjemme.

Nu ved jeg godt at mange vil sige, at lidt er bedre end ingen; og det er selvfølgelig rigtigt. Sandheden er bare den, at langt de fleste som bare laver ”lidt”, alligevel ikke er tilfredse, fordi det bare ikke giver dem de resultater de håber på. Og så er det altså bare bedre at gøre noget ud af sin træning i første omgang – så bliver du hvert fald ikke skuffet.

Jeg kender flere som tidligere trænede halvhjertet og med en sløv indsats, og som nu er begyndt at ”tage fat” og tage deres træning seriøst, når de er nede i centeret. Resultatet for dem alle er, at de pludselig begynder at opnå de resultater, som de har jagtet så længe – og så bliver træningen pludselig sjov igen.

For langt de fleste er det nemlig ikke særligt sjovt at træne; men det er omvendt vildt fedt når man begynder at se resultater af sit arbejde!

Bliv forpligtet til at tage din træning alvorligt

Har du svært ved at tage din træning alvorligt, og er du tilbøjelig til at slappe af og lave alt mulig andet end at træne når du er i centeret, så burde du måske overveje at få dig en personlig træner.

Som nævnt kan du benytte Fit Project til let at finde en personlig træner. Her kan du nemlig få op til 3 tilbud på personlige trænere nær dig – og du vælger frit hvilket tilbud du vil benytte.

På den måde slipper du for at skabe overblik og lede efter trænere selv, og kan i stedet lade dem komme til dig! Som prikken over i’et skal det nævnes, at FIt Project er helt gratis at benytte.

Du kan endvidere bruge tjenesten til at få tilbud fra personlige trænere tæt på dig. Er du eksempelvis fra hovedstaden; ja så kan du let og simpelt modtage tilbud på personlig træning i København.

Fordelen ved at have en personlig træner er, at du foruden optimal træningsvejledning og struktur, får en person til at motivere dig – og ikke mindst forpligte dig til at opnå noget i træningscenteret.

Det er din vej til succes!

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *