Bobles
Om alt muligt

bObles er det nye must have!

To danske kvinder står bag en ny række møbler til børn, som sætter elementer så som motorik, udfoldelse, kreativitet, sikkerhed, leg og opdagelse i absolut højsæde. De såkaldte tumlemøbler fra firmaet bObles kombinerer børns udvikling psykisk og fysisk, med dansk designmentalitet, og resultatet er møbler, som er enkle i udtryk, men som tjener vigtige formål for barnets udvikling i de tidlige år.

Med krokodiller, orme, myreslugere, fisk, kyllinger og elefanter som nogle af de dyr, som bObles’ produkter er udformet som, så giver det første indtryk for børnene—det visuelle—mulighed for læring. Børnene lærer om dyreverdenen, og om farver via. de imponerende men nedtonet farver, som møblerne har.

Allerede fra start af, inden børnene overhovedet tumler rundt på møblerne, så er deres sanseapparater i gang. Designet er en god måde at kickstarte en kreativ proces hos børnene, som for dem fremstår ubevidst, men dog genkender de fisken eller ormen, når de leger med møblerne.

At bObles er tildelt det såkaldte Excellent Play diplom, bør heller ikke komme som noget chok. Diplomet tildeles af en organisation kaldet Knowledge Wheel Group, som anerkender og promoverer produkter til børn, som har læring og leg som kerneområde. Også på den internationale scene er danske bObles’ produkter kendte og elskede. Det er især den fokus, som firmaet har på børns fantasi, der vækker opsigt. Som bObles selv skriver på deres hjemmeside, så er deres tumlemøbler ”testet af børn”, men idéerne bag er også blevet til for børnene. Virksomheden bibeholder deres mission om kreativitet og udfoldelse for børn, ligegyldigt hvor meget anerkendelse de opnår, det er trods alt børnenes anerkendelse der må anses som det vigtigste, og selvfølgelig børnenes forældre.

Man kan dog også i stigende grad se, at bObles gør sit indtog rundt omkring i Danmark. Offentlige institutioner så som sygehuse og biblioteker indkøber bObles’ produkter, så deres mindste besøgende kan boltre sig i fornuftige møbler. Også i lægehuse, børnehaver og indskolingsafdelinger ser man bObles blågrønne krokodiller, eller deres lyserøde hvaler.

Det er netop åbningen, udfoldelsen og udbygningen af børnenes sanseapparater, som er en af hovedmissionerne bag ved tumlemøblerne. Det handler om, at børnene, allerede i en tidlig alder, lærer noget så elementært som balance. Her kan et produkt som bObles Donught være rigtig god. Her kan barnet både sidde, stå eller ligge, og vægten af produktet gør, at barnet selv kan mosle rundt med donughten som det nu engang ønsker.

Også elefanten, som både kan stå på dens ben, eller vendes om så den er på ryggen, kan også bruges til balance. Når barnet vipper frem og tilbage på elefanten, ligesom i en gyngestol, så bliver balancen også udfordret. Større børn kan endda stå på den vippende elefant, og så handler det om, at holde tungen lige i munden, for ikke at tippe af.

Lige meget hvilke muligheder man som forælder ser i bObles’ produkter, så er det kun en brøkdel af hvad børnene ser. Udfordr dit barns indlæring og kreativitet, og anskaf nogle af de æstetisk smukke og funktionelle dyr fra bObles allerede i dag, se dem her: http://www.babytorvet.dk/shop/bobles-tumledyr-210c1.html

Fra Bobles dyr til levende dyr

Der er ingen tvivl om, at børn elsker Bobles tumlemøbler og tumledyr, men der er vel ingen tvivl om, at de fleste børn ønsker sig et rigtigt dyr, altså kæledyr som en hund eller en kat.

Problemet med husdyr er, at de kræver langt mere pleje, omsorg og opmærksomhed end de fleste børn er klar over. Det at anskaffe sig et kæledyr er en super sød tanke og i starten går det også ganske godt. Problemet er ofte, at det ikke bliver ved med at være lige sjovt at gå tur med hunden i regnvejr og snevejr kl. 7 om morgenen.

Vil man anskaffe sig et dyr, så skal man være klar over, hvor meget det kræver. Det bedste er, hvis man har mulighed for det, at få et dyr på prøve i 14 dage. På den måde finder man hurtigt ud af, hvor meget det kræver af tid og energi. Det er bestemt ikke for at skræmme nogen væk, for kan man overskue det at have et husdyr, så kan og vil man få uendeligt mange hyggelige og sjove stunder med det.

Disclaimer

1 thought on “bObles er det nye must have!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *